Нека не се лъжем - външният вид е първото нещо, което

...
Нека не се лъжем - външният вид е първото нещо, което
Коментари Харесай

Шест качества, които той цени повече от външния ти вид

Нека не се лъжем - външният тип е първото нещо, което мъжете виждат у нас (true story).

Също по този начин е правилно обаче, че пристигна ли време за съществено обвързване, хубостта не е най-важното нещо за тях.

Не, не споделяме, че ТОЙ вече не вижда женския сексапил, просто други неща стартират да изпъкват на напред във времето...

И откакто се начудихме на неочаквано значимите неща за мъжете, като това дамата до тях да е спонтанна или пък добър водач, сме изострили любознанието си за още значими за мощните ни половинки качества. Сред тях са:

1. Естествена жена

Въпреки че наконтените, гримирани и тупирани девойки съумяват да завъртят не малко глави и да си завоюват едно – две безвъзмездни напитки, мъжете не могат да ги видят като освен това от забивка. (Не е ли занимателно – и ние си мислим същото за по този начин наречените „ кифли “!) Момиче, което обича да се усмихва и не се тормози от усмивката си, което знае по какъв начин да се майтапи и не изпада в нервност, когато и се разтече очната линия – същинско момиче – това търсят мъжете.

2. Жена, способна на взаимни отстъпки

Мъжете се усещат по–добре с дами, които са склонни да вършат взаимни отстъпки и да стигнат до решение на проблемите си, което удовлетворява всички заинтригувани.

3. Любвеобилна жена

Той има потребност да знае какво изпитвате към него. Но внимавайте, не повтаряйте „ Обичам те “ непрекъснато, единствено с цел да го накарате да се усеща добре, тъй като няма да подейства. Статистически видяно, един мъж ще каже думите един път и ще ги потвърди пет пъти. Опитайте се и вие да методите по този начин. По този метод ще преведете, нагледно казано, любовта си на неговия език.

4. Забавна жена

Мъжете харесват дами с възприятие за комизъм и търсят такива, когато желаят да се обвържат с някого. Дали е тъй като имат намерение да вършат доста смешки в бъдеще или тъй като желаят някой с положителен метод на мислене, не знам, само че възприятието за комизъм е значимо. Открийте комика в себе си, девойки!

5. Поддържана жена

Силната половинка постоянно се отнася присмехулно към количеството кремове и козметични артикули, които притежаваме, и времето, което прекарваме пред огледалото, само че истината е, че мъжете харесват поддържани дами. Обърнете внимание дами, не става въпрос за хубост, а за грижа за външния тип. На мъжете им харесва, тъй като демонстрира отношение към тях – в края сметка те са тези, които се радват на резултатите от кола маската и лицевите процедури при козметика.

6. Силна жена

И най-после, само че не и на последно място, мъжете обичат мощни дами. Позволявайте им да ви „ избавят “ понякога като рицари в блестящи доспехи, само че им покажете вътрешната си мощ. Те желаят да ви видят по какъв начин се справяте с компликациите сами, тъй като имат потребност да знаят, че можете да застанете зад тях в сложни моменти.

Нещата, които мъжете харесват в нас, не са доста по–различни от нещата, които ние харесваме в тях, нали?

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР